Omdenken in Project Ontwikkeling

Omdenken in klant- en marktgedreven concepten voor vastgoed

Metanoia Groep

Het woord metanoia staat voor “ommekeer”. Het is een begrip waarmee men een plotselinge verandering aanduid, een radicale ommekeer in het denken van de mens. Wij ontwikkelen verrassende klant- en marktgedreven concepten en vastgoedoplossingen.
Omdenken in Vastgoed!

Metanoia creëert nieuwe plekken uit oude. Wij zorgen voor de ommekeer van oude naar een nieuwe functionaliteit en beleving van een plek. Maar we erkennen vooral ook de kwaliteit van de plek, zoals die was en zoals die wordt.
Of het nu woningen zijn, bedrijfsmatig vastgoed of maatschappelijk vastgoed, Metanoia creëert de oplossing voor een nieuw of getransformeerd goed functionerend gebouw of gebied.

Nu in de verkoop! Klik hier.

Natuurinclusief ontwerpen

Door in de ontwerpfase het behoud van de bestaande natuur al mee te nemen kan natuurinclusief bouwen en wonen worden bereikt.
Maar ook het versterken van de natuur, zoals het ophangen van nestkasten en het planten van inheems groen.
Niet alleen natuurinclusief maar ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij onze projectontwikkeling. Door het inzetten van zonnepanelen en warmtepompen waar mogelijk kunnen we ook hier bijdragen aan een betere leefomgeving.

Contact

Recreatie, woningen en tranformaties

Recente projecten

23 vakantievilla's

2 Luxe woningen

Ontwikkeling eco resort

Omdenken in vastgoed

Ook toe aan een nieuwe wending?

Bent u ook toe aan een gesprek over een nieuwe wending en wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen met uw vraagstuk? Neem dan vooral contact op met ons.

Mail ons